5 dôvodov, prečo budete chcieť aplikáciu iŠanón

Doba, kedy ste sa museli prehrabávať v šuflíkoch plných papierov, účtov, zmlúv pomaly odchádza do zabudnutia. Aj my v Universale sme sa rozhodli ísť modernou cestou, a preto prinášame modernú mobilnú aplikáciu iŠanón, ktorá prenesie vaše poistné zmluvy zo skrine do mobilu.

1. iŠanón je praktický, a zadarmo

Stačí navštíviť pobočku Universalu, kde si aktivujete svoj iŠanón. Budete mať pod kontrolou všetky zmluvy, poistky, termíny i kontakt na svojho sprostredkovateľa. K aktivácii potrebujete len e-mailovú adresu a heslo, ktoré si zvolíte.

2. Nemusíte sa prehrabávať v papieroch

Každá finančná inštitúcia, poisťovňa, banka vám dá do ruky papierovú zmluvu a keď ju najviac potrebujete, neviete ju nájsť. S iŠanónom tento problém hravo vyriešite.

3. Zmluvy vždy pri sebeHocikde sa budete nachádzať, vaše zmluvy budete mať pri sebe ak pri sebe budete mať aj svoj mobil. Na zistenie čísla vašej poistnej zmluvy stačí len pár klikov.

4. Strácate zmluvy?

Dvakrát už ste prehrabali celý byt, ale zmluvu nie a nie nájsť. Stane sa to aj tým naozaj poriadkumilovným. S iŠanónom už nebudete musieť zmluvy nikdy hľadať, pretože ich všetky nájdete na jednom mieste. Aplikácia vám šetrí nielen čas a nervy, ale aj peniaze.

5. Nahlásenie poistnej udalosti

Stala sa vám nehoda, prípadne iná poistná udalosť? Nahlásiť ju môžete pomocou našej aplikácie!

Stačí sa len prihlásiť do sekcie iŠanón na našej webovej stránke www.universal.sk, pohľadať číslo zmluvy a kontakt na svojho osobného sprostredkovateľa. Ak používate smartfón, je tu možnosť stiahnutia si iŠanón aplikácie, čo vám umožní mať svoje zmluvy vždy a všade.